Poviedka 99 - kolektív autorov (Levice Koloman Kertész Bagala L.C.A, 1999)
Zborník najlepších prác 3. ročníka literárnej súťaže.
Keywords: poviedky autorské; súťaže literárne; zborníky literárne; próza; slovenská literatúra - texty