Gymnazistky: Prázdniny trinásťročnej - Habaj, Michal, 1974- (Drewo a srd, 1999)
V poradí druhá básnická zbierka Michala Habaja deštruuje funkciu poézie ako média intímneho vyznania a prináša text generovaný na základe autorom vymysleného algoritmu, podľa autorom určených pravidiel hry.