Búrlivá noc na farme : (A Stormy Night for Lucy, Lucy's Farm) - Hooper, Mary, 1948- (Luckine zvieratká, 2007)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernej prírode v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojim rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucky mozu dôverovať ... V poslednom, šiestom príbehu zo série Luckine zvieratká hlavná hrdinka prežije skutočnej dobrodružstvo. Rodicia odídu s malou sestričkou Katkou do nemocnice a Lucka sa musí postarať nielen o svoje obľúbený zvieratká, ale aj o nezvyčajnú návštevnícke. A to všetko sa odohrá v noci za silný Burke.