Búrlivá noc na farme (A Stormy Night for Lucy, Lucy's Farm) - Hooper, Mary, 1948-; Chovanová, Tamara, 1953-; Lewis, Anthony (Bratislava Mladé letá, 2007)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernej prírode v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojim rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucky mozu dôverovať ... V poslednom, šiestom príbehu zo série Luckine zvieratká hlavná hrdinka prežije skutočnej dobrodružstvo. Rodicia odídu s malou sestričkou Katkou do nemocnice a Lucka sa musí postarať nielen o svoje obľúbený zvieratká, ale aj o nezvyčajnú návštevnícke. A to všetko sa odohrá v noci za silný Burke.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy o deťoch; príbehy o zvieratách; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov