Chcem byť milovaná (I think i'll just curl up and die) - Rushton, Rosie, 1946-; Chovanová, Tamara, 1953- (Bratislava Art Area, 2007)
Mysleli si, že ich rodičia už ani nemôžu byť trápnejší - lenže nakoniec sú ešte horší?!
Cesty piatich tínedžerov (a ich trápnych rodičov) sa v tomto zábavnom románe neustále pretínajú a rozchádzajú. Druhá kniha z obľúbenej tínedžerskej série.
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; dobrodružné romány; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 12 rokov