Zakázané rozkoše: Skye O'Malleyová : (Forbidden Pleasures) - Small, Bertrice, 1937- (Baronetka, 2007)
Emily má tridsať, je to krásna, vzdelaná, a úspešná spisovateľka, ktorú verejnosť prirovnáva k Barbare Cartlandovej. Teda píše romantické príbehy bez sexu. Avšak život je zmena, a keď povie Emilin vydavateľ: "Cartlandová je mŕtva, a jej čitatelia tiež", znamená to, že Emily, ak chce prežiť v konkurencii, musí zmeniť štýl. S tým jej má pomôcť jej nový editor, štyridsaťročný Michael Devlin. Ich pracovný vzťah veľmi rýchlo prerastie do intímneho, a aby som zhrnula zvyšok deja, Emily napíše knihu s kopou erotických scén, ktorá sa stane úspešnou, a vydá sa za Devlina. Iste ste už uhádli, že táto kniha sa mi nepáčila. Od Smallovej som prečítala zopár kníh, a aj keď sa vyzná v histórii, všetky sa mi zdajú rovnaké, a navyše necítim u jej hrdinov žiadnu lásku, aj keď si ju viackrát vyznávajú. Tak som si povedala, že vyskúšam niečo moderné, no toto bola hrôza. Hlúposť, ak mám byť presnejšia. Ako som už napísala, Emily je úspešná, vzdelaná a slávna, a má tridsať rokov. To, že nemala ešte žiadny poriadny vzťah