Klub putovných džínsov: Navždy v modrom : (The Fourth Summer of the Sisterhood) - Brashares, Ann (Ikar, 2007)
Putovné džínsy sú už poriadne obnosené, rozstrapkané a popísané, ale ešte stále majú zázračnú moc. Štyri kamarátky si ich posielajú aj počas roka, lebo študujú každá na inej univerzite a ešte aj leto trávia oddelene.