Osudové stretnutie : (Road to ruin) - Porter, Evans Margaret (Ikar, 2007)
Nerisse Newbyovej osud privedie do cesty príťažlivého Dominica Blytha, muža, ktorý v súboji smrteľne zranil človeka a teraz je na úteku. Dominic jej navrhne, aby sa spolu utiahli na odľahlú farmu a predstierali, že sú manželia. Po čase však zistí, že ju má naozaj rád a ponúkne jej manželstvo...