Super škola: Tarin triumf - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2007)
Tara pomaly napĺňa svoj sen stať sa rockovou hviezdou. Keď sa však dozvie o africkej škole pre siroty, rozhodne sa, že zbierka peňazí pre siroty je dôležitejšia ako ambície. Charitatívne cédéčko sa zdá byť dobrý nápad, pretože je v Rockley Parku obklopená nadanými kamarátmi a slávnymi učiteľmi. Podarí sa Tare uspieť?