Super škola: Tarin triumf - Jefferies, Cindy, 1951-; Dobiášová, Dana; Turianová, Marta (Bratislava Matys, 2007)
Tara pomaly napĺňa svoj sen stať sa rockovou hviezdou. Keď sa však dozvie o africkej škole pre siroty, rozhodne sa, že zbierka peňazí pre siroty je dôležitejšia ako ambície. Charitatívne cédéčko sa zdá byť dobrý nápad, pretože je v Rockley Parku obklopená nadanými kamarátmi a slávnymi učiteľmi. Podarí sa Tare uspieť?
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; dobrodružné romány; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 12 rokov