Super škola: Veľká príležitosť - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2007)
Marmeláda - pomenovaný podľa svojich žiarivých ryšavých vlasov - je jedným z najlepších tanečníkov v Rockley Parku, škole pre nové hviezdy. Je však aj triedny šašo, veci sa mu však vymknú spod rúk, keď do triedy prichádza nový chlapec a Marmeláda sa začne predvádzať ešte viac, až to vyzerá, ako by sa blížil k pádu - a to doslova!