Prekliate pobrežie : (The Broken Shore) - Temple, Peter, 1946- (Slovart, 2007)
Joe Cashin bol kedysi iný. Ľahšie sa pohyboval, bol si istejší a menej uvažoval. No keď sa človek často stretá so smrťou, zanechá to dôsledky. U Cashina k nim patrilo aj to, že odišiel z oddelenia vrážd na tiché miesto na pobreží, kde vyrastal. Teraz k jeho povinnostiam patria len prechádzky so psom a práca vidieckeho policajta.