V temnom zrkadle: Prípady slečny Marplovej : (Miss Marple's final cases) - Christie, Agatha, 1890-1976 (Zelená knižnica, 2007)
Záhadný prípad smrteľne zraneného muža v kostole, tajomstvo pokladu muža so zvláštnym zmyslom pre humor, odhalenie páchateľa zločinu z minulosti, nejasné okolnosti skrývajúce sa za príbehom šialenej stareny a osudnej nehody, očistenie dobrého mena dievčaťa nespravodlivo obvineného z krádeže, vražda v hoteli či nevysvetliteľná smrť ženy, ktorá zmenila svoj závet... To všetko sú hádanky ako stvorené pre bystrozrakú slečnu Marplovú, ktorá vždy rada prijme hodenú rukavicu a úspešne vyrieši prípad, s ktorým si nevedia rady ani profesionáli.