Mama v podozrení : (The Mum Detective) - Rees, Gwyneth, 1968- (Mladé letá, 2007)
Pokračovanie vtipného príbehu o vážnych životných veciach pod názvom Perfektná mama, ktorý vyšiel v minulom roku. Možno ho však čítať aj samostatne. Hrdinka Esmie si už vyhliadla perfektnú druhú mamu (prvá zomrela pri jej narodení) a robí všetko pre to, aby u nich ostala. V zápale pre vec však vyvolá až komické situácie, v ktorých sa ocitne jej otec ľ detektív i nová mama.