Mama v podozrení (The Mum Detective) - Rees, Gwyneth, 1968-; Smolová, Andrea; Gálová, Mária, 1949- (Bratislava Mladé letá, 2007)
Pokračovanie vtipného príbehu o vážnych životných veciach pod názvom Perfektná mama, ktorý vyšiel v minulom roku. Možno ho však čítať aj samostatne. Hrdinka Esmie si už vyhliadla perfektnú druhú mamu (prvá zomrela pri jej narodení) a robí všetko pre to, aby u nich ostala. V zápale pre vec však vyvolá až komické situácie, v ktorých sa ocitne jej otec ľ detektív i nová mama.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; Rees, Gwyneth (brítska autorka detských kníh, 1968 -); detektívne romány; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov