Riekanky, pesničky a rozprávky - Motlová, Milada, 1945-; Slobodová, Elena; Vybíralová, Lenka (Ikar, 2007)
Kniha je rozdelené na dve časti, v prvej deti nájdu známe i menej známe riekanky, vyčítanky, a pesničky. Sú tematicky rozdelené a tak ľahko vyberiete riekanku pre svojich najmladších, či veršík na Vianoce a Veľkú noc.