Novelizovaný zákonník práce: Komentár s príkladmi - Rybárová, Mária; Vojnárová, Anna; Mačuha, Miroslav (Epos, 2007)
Špecialisti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, ktorí pripravovali poslednú novelu Zákonníka práce schválenú 28. júna 2007, spracovali podrobný komentár úplného znenia Zákonníka práce ilustrovaný príkladmi pre prax s dôrazom na novelizované ustanovenia.