Na lásku sa nezomiera - Adamová, Anna (Motýľ, 2007)
Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Koľkokrát si hrdinky knihy pomysleli tieto vety? Boli mladé, krásne a žiaduce. U mužov vzbudzovali obdiv a túžbu, u menej krásnych žien zase závisť a žiarlivosť. Zdalo sa, že im svet leží pri nohách, že stačí natiahnuť ruku a ony budú mať všetko. A predsa každá z nich márne túžila po jedinej veci. Po láske. Takej naozajstnej. A tak kráčali svetom snažiac sa odhodiť minulosť ako obnosené šaty, čo škrtia a dusia. Minulosť, ktorá ich dobiehala a bránila im žiť tak, ako si vysnili...