Čarodejnice z jazdeckej školy: Boj o hlavnú úlohu - Kessel, Carola von, 1969- (Čarodejnice z jazdeckej školy, 2007)
Super správy z jazdeckej školy: filmový tím hľadá jazdkyne do nového televízneho seriálu! Jasné, že Jana, Júlia, Miša a Lucia chcú byť pri tom. No nie sú jediné.