Čarodejnice z jazdeckej školy: Boj o hlavnú úlohu - Kessel, Carola von, 1969-; Vankúšová, Martina (Bratislava Fragment, 2007)
Super správy z jazdeckej školy: filmový tím hľadá jazdkyne do nového televízneho seriálu! Jasné, že Jana, Júlia, Miša a Lucia chcú byť pri tom. No nie sú jediné.
Večné súperky z ich triedy sa všetkými možnými spôsobmi snažia Janu a jej kamarátky pred filmármi znemožniť. Tie sa rozhodnú pomstiť kúzlami - veď sú predsa čarodejnice! Ich nepriateľkám sa však podarí ukoristiť polovicu čarodejníckej knihy a odrazu je na Vraníku všetko inak...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy o zvieratách; kone; jazdecké školy; dievčenské príbehy; próza; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov; Kessel, Carola von, rodným menom Carola Nowak (nemecká redaktorka, novinárka a autorka detských kníh. * 1969 Mníchov, Nemecko -)