Tajný pes Bello Bond 4: Kto zachráni lesný zverinec? : (Geheimhund Bello Bond: Wer rettet den Streichelzoo?) - Brezina, Thomas, 1963- (Tajný pes Bello Bond, 2009)
Odvážny teriér Bello Bond a jeho traja kamaráti sa pustia do boja za záchranu malého lesného zverinca. Kto má záujem na tom, aby zverinec zanikol? Okolo prípadu je veľa nejasností, záhad a napätia, no naši detektívi sa nedajú odradiť o odvážne preverujú všetky, i tie najnebezpečnejšie stopy...