Super škola: Vianočné hviezdy - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2007)
Každý chce byť vianočnou hviezdou! Škola talentov Rockley Park je plná slávnostnej nálady. Chloe a jej kamaráti nacvičujú na Vianočný koncert a nesmierne chcú urobiť dojem na svojho obľúbeného učiteľa, Judge Jima. Dokonca preňho vymyslia tajné prekvapenie. Potom však príde šokujúca správa a zdá sa, že koncertu sa nakoniec nezúčastní. Dokážu všetci spojiť sily, aby Judge Jimovi zaistili čarovné Vianoce?