Prehľad biológie 1. diel - Vilček, František, 1926-; kolektív autorov (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1997)
Príručky pre maturantov, ale aj na prípravu na prijímacie skúšky, obsahujú gymnaziálne učivo z biológie v "kocke".