1000 motocyklů: Dějiny. Klasika. Technika - Heil, Carsten (Euromedia Group, 2006)
Motocykle viac než ktorýkoľvek iný dopravný prostriedok symbolizujú slobodu a dobrodružstvo. V tejto zaujímavej obrazovej publikácii sa predstavujú najznámejšie motocykle od prvých strojov s parným motorom pod sedlom bicykla až po osemvalcové superbiky súčasnosti. Pri pohľade na tieto legendy na dvoch kolesách sa rozbúši srdce každého nadšenca pre motocykle. (Dejiny, klasika, technika).