Čas snov : (Matilda's Last Waltz) - McKinley, Tamara, 1948- (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 2007)
Román z austrálskej divočiny prirovnávaný k Vtákom v tŕní. Keď sa Jenny dozvie, že po zosnulom manželovi zdedila ovčiu farmu, rozhodne sa hľadať útechu v odľahlom kúte, kde život znamená každodenný boj. Ako vniká do jeho temnej histórie, zisťuje, že toto drsné, ale krásne miesto jej navždy prirástlo k srdcu.