Slovenské futbalové desaťročie: Udalosti, osobnosti, fakty (1993-2003) - Zeman, Michal (Ottovo nakladatelství - Cesty, 2004)
Všetko o slovenskom futbale, desaťročie úspechov, problémov a škandálov, slovo najlepších trénerov, podrobná štatistika, zaujímavé čísla a fakty. Ilustrované fotografiami.