Psychologie reklamy: Účinnost reklamy. Erotické prvky. Motiv strachu. Působení barev - Vysekalová, Jitka, 1941-; Komárková, Růžena (Grada Publishing, 2001)
Čitatelia získajú aktualizované údaje o reklame v médiách, zoznámia sa s novými príkladmi efektívnych kampaní, ďalšími príkladmi testovanie reklamy, novými údajmi výskumu postoja českej verejnosti k značkovému tovaru, novými poznatkami k účinnosti reklamy na internete a pod. Publikácia, ktorej hlavná autorka je uznávanou českou autoritou v oblasti psychológie reklamy, vám odpovie na otázku, akú reklamu váš zákazník preferuje a ako vytvoriť účinnú reklamu. Kniha je určená manažérom, špecialistom a študentom ...