Boj hračiek: Toy Story - Disney, Walt, 1901-1966 (Filmové príbehy, 1996)
Ahoj deti, čo vlastne viete o svojich hračkách? Myslíte si, že ak sa s nimi nehráte, nemôžu zažiť nič napínavé a pekné a iba tak ležia a nič nerobia? Ak si prečítate, čo rozpráva Buzz v Príbehu hračiek, uvidíte, že všetko je inak.