Rodinná česť - Archer, Jeffrey, 1940- (Motýľ, 1997)
Adam Scott prežíva svoju prvú veľkú lásku. Z Anglicka spolu letia do Ženevy, aby si z banky vyzdvihol tajomnú ikonu, ktorú mu v testamente zanechal otec. No stane sa niečo neočakávané. Záhadná vražda peknej priateľky prevráti jeho život naruby. Adam sa ocitá uprostred nezmieriteľného boja dvoch svetov, kde ide o veľa - o život.