Rodinná česť - Archer, Jeffrey, 1940-; Herman, Hviezdoslav, 1951-; Kocian, Branko (Motýľ Bratislava, 1997)
Adam Scott prežíva svoju prvú veľkú lásku. Z Anglicka spolu letia do Ženevy, aby si z banky vyzdvihol tajomnú ikonu, ktorú mu v testamente zanechal otec. No stane sa niečo neočakávané. Záhadná vražda peknej priateľky prevráti jeho život naruby. Adam sa ocitá uprostred nezmieriteľného boja dvoch svetov, kde ide o veľa - o život.
Keywords: romány autorské; realistické romány; rodinné prostredie; detektívne romány; Archer, Jeffrey, celým m. Jeffrey Howard Archer, Baron Archer z Weston-super-Mare (anglický spisovateľ, politik, 15.04.1940 Londýn -); próza; anglická literatúra - texty