Beethoven: Štvornohá hlava rodiny : (Beethoven) - Tine, Robert, 1955- (Universum, 1994)
Je veľký. Je zlý. Je Beethoven. Pán Newton mal rád všetko pekné čisté a upravené. Jeho deti Ted, Ryce a Emily dávali veľký pozor, aby po sebe nikde nenechali ani smietku. Ich dom bol zo škatuľky - od povely po pivnicu ...