Detektív : (Detective) - Hailey, Arthur, 1920-2004 (Slovenský spisovateľ, 1998)
Poslední Haileyho román je strhující detektivka, která udrží v napětí od začátku až do konce všechny milovníky tohoto žánru. Jako ve všech svých bestsellerech autor vychází z precizních znalostí autentického prostředí, v němž se pohybují jeho hrdinové. Po Letišti, Konečné diagnóze nebo Hotelu je tu další mistrovské vyprávění jednoho z nejúspěšnějších spisovatelů světa.