Sladké údolie 6: Nebezpečná láska : (Sweet Valley Hight: Dangerous Love) - Pascal, Francine, 1938-; William, Kate (Príroda, 1997)
"Žiadne motocykle." To je jedno pravidlo nesmie byť ohnuté alebo zlomené v dome Wakefield. Od tej doby čo ich bratranec zahynul pri havárii, Elizabeth a Jessica majú zakázane sa priblížiť k domu a jazdiť v blízkosti ich priateľa Todda.