Psychologie vrstev duševního dění osobnosti a jejich autodiagnostika - Čačka, Otto (Doplněk, 1997)
Citujeme z oponentských posudkov profesorov M. Nakonečného a V. Smékal: "Psychológia vrstiev duševného diania osobnosti a ich autodiagoostika je originálny pokus o vytvorenie nového systému základných všeobecne psychologických poznatkov, poukazujúce na veľmi informovaného, ??vo formuláciách obratného av celkovom podaní značne vynaliezavého autora. Autorovho snaha pripraviť publikáciu nielen pre samostatné štúdium, ale poskytnúť študujúcim aj určitú mieru autodiagnostiky svedčí a tom,