Zbohom neznamená navždy : (Goodbye Doesn't Mean Forever) - McDaniel, Lurlene, 1944- (Mladé letá, 1998)
"Jory a Melissa, obe majú sedemnást?. Kým Jorin život plynie ako nekonečná party a tieni ho len neopätovaná láska k Melissinmu bratovi, jej priatel?ku už poznačila chemoterapia. Jory sa hnevá na nespravodlivý Melissin osud a rada by zahnala, jej obavy z budúcnosti. Usporiada pre Melissu romantický večierok na pláži, ale práve tu sa dozvie, že priatel?ke sa opät? vrátila leukémia. Lekári dávajú Melisse jedinú šancu na prežitie: transplantáciu kostnej drene od vhodného darcu. Jej brat Michael, ktorý odvážne lieta na teplovzdušnom balóne, neváha a podrobí sa aj preňho riskantnej operácii. Ostáva už len dúfat?, dúfat? v to, čo nevidíme ..."