Urgum a malý Gups 3 : (Urgum and the Goo Goo Bah!) - Poskitt, Kjartan, 1956- (Slovart, 2010)
Chcete vedieť, čo je nové v Golgarte pri Zabudnutom kráteri na odľahlom mieste Stratenej púšte, prečo sú najmocnejšími bohmi Stratenej púšte bábätká a čo je to gigantický pelikantuan? Odpoveď nájdete v tretej časti príbehu o Urgumovi a Moly. Urgum, mocný barbar, v najšpinavších a najsmradľavejších nohaviciach, aké Stratená púšť kedy mala, prežíva ešte búrlivejšie dobrodružstvá plné ukrutných barbarov v čiapočkách s huňatými žltými brmbolcami a všemocných bohov, ktorí na slovo poslúchajú roztomilé bábätká.