Záhada tancujúceho diabla : (The Mystery of the Dancing Devil) - Arden, William, 1924-2005 (Traja pátrači, 1999)
Nájsť tancujúceho diabla! Starobylá bronzová socha silného démona sa stratila. Teraz sa zdá, že tancje od vlastníka k vlastníkovi! Stále je jeden krok pred troma pátračmi ako sa ju zúfalo pokúšajú vystopovať. Je to možné, aby socha nechcela, aby ju našli? Vždy keď sa mladí pátrači dostanú bližšie, hrozná bytosť tancujúceho diabla im skríži cestu - socha ožíva!