Prvé lásky: Moja prvá láska : (My First Love) - West, Callie (Egmont Neografia, 1997)
Amy Wiseová má priateľov i dobré výsledky v škole, no nikdy nebola zaľúbená. Nechce aby jej chlapec narušil plány. Sníva totiž o tom, že pôjde na vysokú a získa plavecké štipendium. Veľmi tvrdo pracovala, aby sa jej sen splnil. Lenže Chris Shepherd, bystrý spolužiak a člen plaveckého oddielu Delfínov, za ktorý preteká aj Amy, po nej už dlho poškuľuje a zamotá jej hlavu. Zrazu Amy prežíva prvú lásku a čaká ju sľubná budúcnosť. Lenže čoskoro sa jej sny začnú rozplývať. Zhoršila sa v škole aj v plávaní a dokonca i v láske sa zjavia vážne trhliny. Amy si myslela, že môže mať všetko naraz, ale ide to ?