Peter Dvorský: Operný spevák - Stilichová, Danica, 1949-; Dvorská, Marta, 1980-; kolektív fotografov; Veselý, Milan, 1939-2015; Wursterová, Alica, 1949-; Dvorský, Peter, 1951- (Tatran, 1991)
Monografia o slovenskom opernom spevákovi Petrovi Dvorskom - súkromný život, umelecká činnosť, atd...text doplnený množstvom farebných a čb fotografií...