Peter Dvorský: Operný spevák - Stilichová, Danica, 1949-; Dvorská, Marta, 1980-; kolektív fotografov; Veselý, Milan, 1939-2015; Wursterová, Alica, 1949-; Dvorský, Peter, 1951- (Bratislava Tatran, 1991)
Monografia o slovenskom opernom spevákovi Petrovi Dvorskom - súkromný život, umelecká činnosť, atd...text doplnený množstvom farebných a čb fotografií...
Keywords: umenie spevácke; opera slovenská; biografie; osobnosti operné; operní speváci slovenskí; opera slovenská; umelecká činnosť operná; životné príbehy; fotografie a texty; Dvorský, Peter (slovenský operný spevák (tenor), prezývaný tiež ako Pavarotti zo Slovenska. Má štyroch bratov: spevákov Miroslava, Jaroslava a Pavla a ekonóma Vendelína. * 25.09.1951 Horná Ves, Slovensko -); monografie