Čokoláda pre ženskú dušu - Allenbaugh, Kay (Slovenský spisovateľ, 1999)
Doprajte 77 pravdivých príbehov, ktoré oslavujú život a zachytáva podstatu toho, čo to znamená byť ženou. Rovnako ako čokoláda, takže tento príbeh miernejší, plnenie a šťastný - a ešte lepšie, aby vám dobre! Boli napísané ženami pre ženy. Takže preto poskytne nový pohľad, brané z hlbín duše.