Hajdúchovo dobrodružstvo : (Hajdúkaland) - Fehér, Teodor (Východoslovenské vydavateľstvo, 1990)
Dobrodružné historické romány si stále udržiavajú mladých čiteteľov, lebo ich vlastnosťami, mládež zvlášť priťahujúcich ku knihám, sú napínavosť a romantickosť.