Smrtiaca nahota : (Naked in death) - Roberts, Nora, 1950- (Columbus, 2008)
Eva Dallasová je poručíčka newyorskej polície a ako jednej z najlepších jej zveria vyšetrovanie série vrážd prostitútok. Zdá sa, že v pozadí týchto vrážd je niekto mocný... Napriek varovaniu , aby dala pokoj írskemu miliardárovi Roarkovi, ktorý je jedným z podozrivých v tomto prípade , sa rúti rovno do jeho náručia...