Pán slatín - Rendell, Ruth, 1930-2015 (Media klub, 2000)
Hlavný hrdina Stephen Walby je mladý, príťažlivý, no zvláštny muž, ktorého jedinou vášňou sú slatiny. Stephen nájde mŕtvolu mladého dievčaťa, zakrátko zmizne v slatinách ďalšia mladá žena...