Pán slatín - Rendell, Ruth, 1930-2015; Kořínek, Otakar, 1946-; Fabianová, Viera (Media klub Bratislava, 2000)
Hlavný hrdina Stephen Walby je mladý, príťažlivý, no zvláštny muž, ktorého jedinou vášňou sú slatiny. Stephen nájde mŕtvolu mladého dievčaťa, zakrátko zmizne v slatinách ďalšia mladá žena...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; Rendell, Ruth, vl.m. Ruth Barbara Rendell, barónka Rendell Babergh (anglická spisovateľka detektívných románov, psychologických thrillerov, 17.02.1930 Južnej Woodford, Londýn -); próza; anglická literatúra - texty