K ďalekým modrým vrchom : (The Sacketts: To the Far Blue Mountains) - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Sackettovci, 2000)
Každá kniha tejto unikátnej série obsahuje jeden vzrušujúci príbeh a dokopy tvoria epickú fresku, ktorá zachytáva zrod amerického národa. Sága vznikala postupne celé štvrťstoročie a už roky fascinuje čitateľov na celom svete.