Krajina rozkoše: Román v dvoch častiach : (Candyland) - Hunter, Evan, 1926-2005 (Zelená knižnica, 2001)
Dva romány v jednej knihe od autora, ktorý roky rozvíja odlišné autorské štýly pod odlišnými menami.