Môj veľký malý kamarát - Moric, Rudo: 1921-1985; Dicová-Ondrejková, Jarmila: 1940- (Bratislava Mladé letá, 1978)
Veselé i poučné príbehy malého chlapca Mirka s ujom spisovateľom. Stretli sa na Slivkovej ulici a stali sa z nich naozajstný kamaráti. Spolu prežili mnoho dobrodružstiev, ktoré vám rozpovie táto knižka.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dobrodružné príbehy; humoristické príbehy; Moric, Rudo (slovenský prozaik, spisovateľ, publicista,27.3.1921 Veľké Sučany-26.11.1985 Bratislava); príbehy o deťoch; Dicová-Ondrejková, Jarmila (česká maliarka, ilustrátorka. * 11.6.1940 Brunovice, Česko -); próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov