Spojení prísahou : (Starcatcher) - Potter, Patricia, 1940- (Ikar, 2002)
Marsali a Patrick sa poznajú už od detstva a zdá sa, že ich láske nestojí nič v ceste. Patrick však odchádza bojovať a obe rodiny sa pričinením intrigána Edwarda Sinclaira, ktorý baží nielen po majetku, ale aj po krásnej Marsali, dostanú do konfliktu. Obaja zaľúbenci sa však tajne stretávajú a usilujú sa zabrániť krviprelievaniu. S pomocou priateľov odhalia Sinclairove zradné plány, prekonajú veľa prekážok, až napokon zmieria rozhnevané rodiny, aby mohli byť konečne svoji.