Cesta do Tennessee : (The Sacketts: Ride the River) - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Sackettsovci, 2002)
Dlhá a plná nástrah je cesta mladej dievčiny do rodného Tennessee. Zvesť o jej šťastí sa dostala do uší mnohým ziskuchtivcom, ktorí sú nielen dobrí stopári, ale aj lovci ľudí ochotných vraždiť za tučný lup.